Vyöhyketerapeuttinen
vauvahieronta


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas hoitomuoto vauva-ajan tyypillisimpiin vaivoihin, kuten itkuisuuteen, vatsavaivoihin, pulautteluun tai unihaasteisiin. Monet näistä oireista voivat olla seurausta kohtuaikana tai synnytyksen yhteydessä keholle muodostuneista jumeista.


Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa vauvaa hierotaan hellästi kehon heijastepisteitä hyödyntäen. Hieronta purkaa kehon jännitystiloja ja rentouttaa, se sopii kaikille vauvoille ja on miellyttävä ja hyödyllinen hemmotteluhoito myös oireettomalle vauvalle.


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta sopii 2 vk- 12 kk ikäisille vauvoille. Vastaanottokäynnin kesto on 60 minuuttia, hoito on vauvantahtista ja maitotaukoihin on aina aikaa. Ensikäynti sisältää alkuhaastattelun, joka kertoo minulle tärkeitä taustatietoja mahdollisten oireiden syistä. Itse hieronta kestää noin puolituntia. Saat mukaasi myös vinkkejä, joilla voit jatkossa helpottaa vauvan oloa myös kotioloissa. Parhaan hoitotuloksen oireilevalle vauvalle saa 3-5 kerran sarjahoidolla, käymällä vastaanotolla noin viikon välein.

Valmistuin marraskuussa 2023 vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi ja vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi Vauva-Akatemiasta (Elonaskel). Lisäksi olen suorittanut WHO:n imetysohjaajakoulutuksen ja vauvahierontakäyntiin kuuluu aina tarvittaessa myös imetysohjausta.


HINNASTO

  • Vyöhyterapeuttinen vauvahieronta 55€
  • Vauvahieronnan hoitosarja 3x 150€
  • Vauvahieronnan hoitosarja 5x 225€

Hinnat sis. alv. 24 %.


Esteitä hoidolle ovat kuume, antibioottikuuri, infektiot, vakavat perussairaudet ja vahva lääkitys (hoitoon tarvitaan lääkärin lupa). Rokotusten jälkeen tulee pitää 3-5 välipäivää ennen hierontaa.


Vauvahieronnan ajanvaraukset toistaiseksi sähköpostilla info@siniannavisuals.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.


Vauvahierontakäyntejä on mahdollista ostaa myös lahjakortille.